Bilecik Haber

MARKETTEN ALDIĞI YUMURTALAR KURTLU ÇIKTI

GÜNCEL

Bilecik'te marketten aldığı bir koli yumurtanın kurtlandığını gören bir vatandaş, şikayet için aradığı fabrikadan 'Karşılığında kestane şekeri gönderelim' cevabını aldı.

 Bilecik'te marketten aldığı bir koli yumurtanın kurtlandığını gören bir vatandaş, şikayet için aradığı fabrikadan 'Karşılığında kestane şekeri gönderelim' cevabını aldı. 

 

 

  İddialara göre; Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan ünlü bir süper marketten kolisi 5 TL 25 kuruşa yumurta satın alan Mehmet Durak isimli vatandaş, eve gittiğinde bir tane yumurtanın kırık olduğu gördü. Bunun üzerine yumurtayı koliden çıkaran Durak, yumurtanın kurtlandığı ve kurtların diğer yumurtalara da sıçradığı fark etti.

 

 

 Hemen kurtlanmış yumurta kolisini alarak markete gittiğini anlatan Mehmet Durak, "Yumurtayı aldığım mağazadaki kasiyerlere durumu anlattım. Çalışan ise bana, 'Yumurta kolilerinde böyle olayların yaşandığı ve kolinin gözden kaçtığını' ifade ettiler.

 

 

 Bunun üzerine aldığım yumurtaların Bursa'daki fabrikasını aradım. Durumu anlattım oradaki yetkili bana 'Kusura bakmayın, mağduriyetiniz yerine size bir kutu kestane şekeri gönderiyim' dedi. Bunun üzerine Bilecik Tarım İl Müdürlüğüne bir dilekçe yazdım. Şimdi bakalım ne olacak" dedi.

 

 

"Gerekli uyarılar yapıldı"

 

  Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü yetkilileri de kendilerine dilekçenin henüz ulaşmadığı ama 174 Alo Gıda hattında böyle bir ihbarda bulunulduğu belirterek, "İhbar sonrası 11 Eylül günü şubemize bağlı çalışanlar bahsi konu yere gittiler. Burada yapılan araştırmalar konucu 154 adet yumurta kolisinin bir palete sarıldığı görüldü. Bunun neticesinde en altta kalan yumurta kolilerindeki yumurtalarda kırılmalar olabiliyor. Bunun neticesinde kurtlanmalar kırılan yumurtalara bağlı oluyor. Koliler daha az sayıda paletlere sarılması yönünde gerekli uyarıları yaptık" dediler.

Yorumlar (1)

ceviz yiyen dayak yedi biliyorsun 7 Yıl Önce

daha önce cevize baktığı için müşteriyi dövmüşlerdi iyi sizi dövmemişler

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.