ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ!

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde koca çam ağacı bir aracın üzerine devrildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Temmuz 2024 Perşembe 11:51
512 Okunma
ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ!
banner15
banner18

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde koca çam ağacı bir aracın üzerine devrildi.

Gölpazarı Kaymakamlığı bahçesinde yaşları 50'yi geçkin çam ağaçlardan biri park halindeki, Mustafa Güven'e ait 11 ABE 087 plakaları hafif ticari aracın üzerine devrildi. Şans eseri araç içinde kimsenin olmaması muhtemel bir faciayı önlerken, vatandaşlar bu ağaçların budanması istedi.


 

İş makinesi yardımı ile olay yerinden çekilen araçta büyük hasar meydana geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Thor 2024-07-11 13:02:36

Kaymakamın diretmesi ile o ağaçların altına personeller araçlarını koymak zorunda bırakılıyor. Defahatle söyledim o ağaçlar daha önceki yıllarda yıkıldılar ve araçların üzerine çam sakızı akıyor. Yıllardır bu bahçede bina tarafına araç park edilirken bu kaymakam döneminde sadece kendisi ve diğer kurum yöneticilerinin koskoca alanın kullanımına izin verilmesini anlamak mümkün değil. Tam mesai çıkışı meydana geldi bu olay, ya o aracın şoförü Mustafa bey aracın içerisinde olsaydı bunu nasıl açıklayacaktı acaba. Güvenlik olarak bir açıklama olması halinde bu binanın bahçesine onca güvenlik soruşturmasından geçerek memur olmuş personelin girebildiği ve bu personelin ne gibi bir güvenlik sorununa neden olabilir. Yıllardır kullanılan alan bu kaymakam döneminde kullanıldırılmaması ve ısrarla bu çam ağaçlarının altına neden park ettirilmek zorunda bırakılmasını anlamsız bulunmakta. Bu personelin uğradığı zararı kim karşılayacak, sadece pardon mu denilecek.

Avatar
Fatih 2024-07-11 13:50:11

Personel araçlarına ağaçların altı gösterildi park etme yeri olarak,böyle zarar gelmesi kaçınılmazdı,senelerden beri herkes aracını binanın önüne park ediyordu hiçbir şey olmamıştı şimdi ne değiştide araçlar ağaçların dibine park etmek zorunda bırakıldı.çizdikleri sarı çizgiyi teker 10cm taştı diyerek uyarılıyordu personeller.Gölpazarında çözülmesi gereken onca sorun varken araçlarla uğraşılması pek bi manidar.Araçta bi insanda olabilirdi o an iyiki yoktu bununla atlatıldı büyük geçmiş olsun

Avatar
Murat Şahin 2024-07-11 14:55:50

O çam ağacının devrilmesi bir doğa olayı olabilir. Ama bunun asıl sorumlusu Bilecik ili Gölpazarı İlçesinde Hükümet Konağında Kaymakamın egosunu tatmin etmek için uyguladığı mobing sonucu, he rhangi bir açıklamada bulunmaksızın, güvenlik soruşturmasından geçerek memur olmuş personele araçlarını binanın önüne park ettirmediği, aralarında herhangi bir bariyer olmaksızın sadece kendisinin ve hakim savcının aracının park etmesine izin verdiği, ve bu sınıf ayrımı yaparak personele ayırdığı alanda bulunan çam ağaçlarının devrilmesi nedeniyle güvenlik sorunu olduğunu ve buralarda çam ağaçlarının olduğunu, çam ağaçlarının sakız akıtması sonucu araçların zarar görebileceği ve bu alanda bulunan vatandaşının kullanımında olan tek kamelya kaldırarak kendisine tahsis edilen lojmanının bahçesine kurdurulması sonucunda bu memur arkadaşın aracı zarar görmüştür. Bu arkadaş aracın içinde de olabilirdi. Kaymakam bey bu olay dan sonra aracı zarar gören memur a geçmiş olsun dahi dememiştir.

Avatar
Gölpazarı 2024-07-11 21:41:05

Bir can kaybı olsaydı bunun hesabını kim verecekti acaba arabaların nereye park edildigiyle ilgilenecekleri yere bina etrafında bulunan memlekette bulunan sorunlarla ilgilenselerdi keşke geçmiş olsun denemesine gelince sizin canınınzın yada malınızın bir kıymeti varmı acaba sorumlu olanın gözünde masa basında oturmak herkesin yapabileceği bir iş değildir

banner22

resim yükleresim yükle