MUHTEMEL BİR FACİAYI İTFAİYE ÖNLEDİ

Bilecik'te seyir halinde iken aniden alev alan yanıcı madde yüklü tır itfaiye ekipleri tarağından sürdürülerek muhtemel bir faciayı itfaiye önledi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Haziran 2024 Salı 13:36
150 Okunma
MUHTEMEL BİR FACİAYI İTFAİYE ÖNLEDİ

Bilecik'te seyir halinde iken aniden alev alan yanıcı madde yüklü tır itfaiye ekipleri tarağından sürdürülerek muhtemel bir faciayı itfaiye önledi

  Alınan bilgilere göre; Bilecik-Sakarya-İstanbul karayolunda seyir halindeki Ahmet S. idaresindeki 34 PG 0585 plakalı tır, Tüneller Mevkiinde bir anda alev aldı. Yangına Bilecik Belediyesine ait 3 adet itfaiye aracı anında müdahale etti. İçinde reçine yüklü olduğu öğrenilene tırda alevler biraz daha çoğalsaydı aracın patlama ihtimali olduğu öğrenildi. Polis çevrede muhtemel bir patlaya karşı önlem alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra uzun süre soğutma işlemi yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle