AVM MÜTEAHHİDİ KAMUOYUNA DUYURDU!

 Bilecik Belediyesi tarafından 30.05.2024 tarihinde ihale ile satışa çıkarılan avm hakkında kamu oyunun bilgilendirilmesi gereği duyulmuştur.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Mayıs 2024 Salı 16:33
117 Okunma
AVM MÜTEAHHİDİ KAMUOYUNA DUYURDU!
banner15
banner18

Bilecik'te rüşvet iddiaları ile tartışmalara yol açan AVM'nin, Bilecik Belediyesi tarafından tekrardan satışa çıkarılmasının ardından AVM müteahhidi Veli Çelik'ten kamuoyunu bilgilendirmek adına bir açıklama geldi.  
Bilecik Belediyesi tarafından 30.05.2024 tarihinde ihale ile satışa çıkarılan avm hakkında kamu oyunun bilgilendirilmesi gereğini duyan Veli Çelik yaptığı açıklamada sözleşmenin tek taraflı feshinin mümkün olmadığını belirtti. Ardından sözlerine devam eden Veli Çelik, ''Söz konusu avm’ye ilişkin olarak inşaasına rüşvet nedeniyle ara verilen taraflar arasındaki sözleşmenin ne belediyenin ne de firmamızın tek taraflı beyanı ile feshi mümkün değildir. Bu nedenle binanın bu aşamada satılması da hukuken sözleşmesi devam ettiği için alıcıları da bağlayacaktır. Taşınmazın belediyeye geçtiği şeklindeki beyan ve haberler asılsız olup kanunen sözleşme halen yürürlüktedir. Yargılama halen devam etmekte olup 03.07.2024 tarihinde 4.celse yapılacaktır ve bilirkişi raporu halen sunulmamıştır. Bina içinde yapılacak değişiklikler hakkında delilleri karartma suçunun oluşacağı yönünde belediyeye ihtarat tarafımızca yapılmıştır. Bina ruhsatlı konumda olmayıp aynı zamanda mevcut ruhsat süresi de dolmuş bulunmaktadır. Muhtemel alıcıların mağdur olmaması için bu açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur'' ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle