BAŞKAN SUBAŞI VATANDAŞA AŞURE İKRAM ETTİ

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Temmuz 2024 Cuma 17:23
50 Okunma
BAŞKAN SUBAŞI VATANDAŞA AŞURE İKRAM ETTİ
banner15
banner18

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.


 

Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Subaşı, vatandaşlara muharrem ayı ile ilgili iyi dilek temennilerini iletti.

Yapılan ikram ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkanı Subaşı, ‘'Muharrem ayı dolayısıyla Atatürk Parkı'nda vatandaşlarımızla bir araya gelerek aşure ikramında bulunduk. Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en önemli simgelerinden Muharrem ayında gerçekleştirdiğimiz aşure ikramımızı Allah kabul etsin, vatandaşlarımıza şifa olsun'' ifadelerini kullandı.


 

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Başkan Subaşı, çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Vatandaşlar da yapılan ikramdan dolayı Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
laik kemalist birey 2024-07-21 12:42:28

bu dini ve dini ritülleri istismara siz de mi başladınız. kandilde simit dağıtma, aşure vs... bırakın bu takiyyeleri... ne iseniz o olun..kemalizm dininin mensupları olarak seküler, laik ve çağdaş olmak yetmiyor mu insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. yazık diyorum size yazık... iki dakika kendiniz olun bu istismarları oy avcılığını bırakınn

banner22

resim yükleresim yükle