BİLECİK O FESTİVAL İÇİN GÜN SAYIYOR

Bilecik ‘Take Off Yamaç Paraşütü' festivali için gün sayıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ağustos 2024 Cuma 11:53
60 Okunma
BİLECİK O FESTİVAL İÇİN GÜN SAYIYOR
banner15
banner18

Bilecik ‘Take Off Yamaç Paraşütü' festivali için gün sayıyor.


 

Bilecik'in Gölpazarı ilçesi Meryem Dağı'nda düzenlenecek ‘Take Off Yamaç Paraşütü' festivaline günler kaldı. Vali Aygöl, son görüşmeleri de tamamlayarak gerekli talimatları verdi. Bilecik'te düzenlenecek ‘Take Off Yamaç Paraşütü' ile hem bir ilk gerçekleşecek hem de Meryem Dağı yeni bir cazibe merkezi haline gelecek.
Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Aygöl, “Gölpazarı ilçemizin Meryem Dağı yamaç paraşütüne kapılarını açacak. Bizler de gerçekleşecek festival için oldukça heyecanlıyız. Bu festival ile Bilecik'te 2 temel durumu hedefledik. Hem Meryem Dağı yeni bir cazibe merkezi haline geldi hem de bir ilk olacak. Festivale günler kala hazırlıklarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2024 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle