EDEBALİ STADI YENİŞEHİR YOLUNA DÖNDÜ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, beklenen açılışların tarihlerini açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Mayıs 2024 Cuma 11:31
967 Okunma
EDEBALİ STADI YENİŞEHİR YOLUNA DÖNDÜ
banner15
banner18

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, beklenen açılışların tarihlerini açıkladı.


Vali Şefik Aygöl, Bozüyük ilçesinde yapımları devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak açılış tarihlerini verdi. Stadyumda incelemelerde bulunan Vali Aygöl, stat hakkında bilgi vererek, "24 Aralık’ta yeni gösterilere sahne alacak ve yeni seyircilerini ağırlayacak stadımızda; tribün güçlendirme, atletizm pisti, çim saha yenileme, saha aydınlatma, skorboard yenilenmesi, tribün ve çevre duvarlarının yenilenme çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürüyor’’ ifadelerine yer verdi.


 

Ardından Gençlik Merkezi inşaatında yer alan Vali Aygöl, gerçekleştirdiği incelemeler sonrası, "15 Temmuz’da açılması planlanan ve 9 adet derslikten oluşacak Gençlik Merkezimizi hizmete açılması için gün sayıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.


 

Son olarak İl Özel İdaresi Şantiye alanında incelemelerde bulunan Vali Aygöl, "15 Haziran’da tamamlanması beklenen İl Özel İdaresi Şantiyesi Bakımevi atölye ve ortak tesislerden oluşmaktadır’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
EdebaliStadıAÇILIŞTarih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle