SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, sahipsiz hayvanların barınmasına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ağustos 2024 Pazartesi 12:44
36 Okunma
SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
banner15
banner18

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, sahipsiz hayvanların barınmasına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.


 

Vali Şefik Aygöl başkanlığında, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda sahipsiz hayvanların barınması, beslenmesine dair hayvanları koruma kurulu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve ilçe kaymakamları katılım gösterdi.


 

Toplantıda gündemde olan sokak hayvanlarına yönelik kararların değerlendirilmesi yapıldı. Bilecik'te de mevcut durumda sokakta sahipsiz hayvanların olması ve bunların barınaklarda bakılması için ne gibi bir planlama yapılacağı istişare edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selma Güneri 2024-08-30 04:33:56

Mecliste 27 Vekilin Köpek'ler için mama yapan "Mama Fabrikaları" olduğu doğru mu ?

1) Kim bu Vekiller?
2) Mama Lobilerini bu Vekiller mi yönetiyor?
3) Bunların zenginleşmesi için mi evlatlarımız ölüyor?

Avatar
Selma Doktor 2024-09-09 04:29:30

ABD ve Avrupa ülkelerinde köpek dışkısına ağır yaptırımlar getirilirken Türkiye’de başıboş köpeklerin dışkılarından yayılan ‘echinococcus granulosus’ parazitinin neden olduğu kist hidatik vakaları artıyor. Türkiye'de, 2005 yılında 175 kist hidatik vakası yaşanırken 2019 yılında 1867 kişi bu hastalığa yakalandı. Vakaların 2017, 2018 ve 2019 yıllarında sert yükselişe geçtiği görüldü ve hastalığın 14 yılda 8,8 kat arttığı saptandı. Sokak köpekleri derhal TOPLANMALIDIR!!

Avatar
Deniz Göksu 2024-09-15 05:07:33

İç güvenlik meselesi haline gelen başıboş sokak köpeklerinin güçlü bir lobisi var ve
"Bu lobiyi ikiye ayırmak gerekiyor: Bir kısmı köpek maması üreten uluslararası şirketlere aparatlık yapıyorlar. Diğer kısmı ise kelimenin tam anlamıyla ruh hastası. Bu ikinci kısım, köpek sevgisini abartmış ve adeta köpekperest olmuş durumdalar. Kalplerinde insana dair en küçük bir merhamet kalmamış. Köpekler tarafından parçalanarak öldürülen, sakat bırakılan ya da köpekten kaçarken araç altında kalarak hayatını kaybeden çocuklarla ilgili “korkmasaymış”, “kaçmasaymış”, “sevgiyle büyütülmedikleri için böyle olmuş” türünden akıl almaz açıklamalar yapabiliyor hatta çocukların ailelerine davalar açabiliyorlar. İnsana merhameti olmayanın köpeğe merhameti olmaz. Bir çocuğun ölümüne ya da sakat kalmasına üzülmeyen birinin köpek sevgisi SAHTEDİR!!

banner22

resim yükleresim yükle