ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU!

Bilecik 2. Amatör Lig'de A, B ve C gruplarında maçlar tamamlanırken, şampiyonlar belli oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Haziran 2024 Salı 13:09
133 Okunma
ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU!
banner15
banner18

Bilecik 2. Amatör Lig'de A, B ve C gruplarında maçlar tamamlanırken, şampiyonlar belli oldu.


 

Bilecik 2. Amatör Lig 2023-2024 futbol sezonu sona ererken, A grubunda Vezirhanspor, B grubunda 1963 Başak Spor ve C grubunda Cihangazispor ligi lider bitirerek, 1. Amatör Lig'e yükseldi. Ligin son haftasında a grubunda 11 puanlı lider Vezirhanpsor ile 8 puanlı Bilecikspor karşı karşıya geldi. İki takımımda taraftarları kendilerine ayrılan yeri doldururken, sıcak havada oynana maçı 3-2 kazanan Vezirhanspor şampiyon oldu.

Başarılı teknik adam Fatih Savak liderliğinde ligde mağlubiyet almadan şampiyon olan Vezirhansporlu futbolcuların maç sonu sevinçleri görülmeye değerdi. B grubu şampiyonu 1963 Başak Spor'un kupasını ise, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku verdi.


 

Öte yandan gruplarında ikinci olan Bilecikspor, Bilecik Gençlerbirliğispor ve Kurtköyspor kendi aralarında play-off müsabakası oynayacak. Bu maçlar sonunda rakipleri eleyene takım Bilecik 1. Amatör Lig'e çıkan diğer bir isim olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle