PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA ÇARPTI

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2022-06-11 23:45:08

Takın ters kelepçeyi alın götürün abi. Ne dil döküyorsunuz. Daha önce de Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir sürücü kontrolsüz araç kullandı diye yere yatırılıp ters kelepçe uygulanıp götürülmüştü. Ne var yani bu kadar basit işte?

Avatar
Bunların üstleri amirleri nerde ? 2022-06-12 01:11:41

Bütün dağda bayırda içenlerin bilmem neyin hepsi neredeyse asker ve kimliği gösterince polisde üfletmiyor çok saçma Alkol denetimleri sıklaştırılmalı ve sürekli yerleri değiştirilmelidir özellikle bahçelievler huzur evi arkasında içen son sürat son ses müzikle çarşıya doğru iniyor hiç biri anayola çıkmıyor askersen senin dışarıda örnek olman gerekir bende 20 yıl boyunca görev yaptım oturupta bir günden bir güne dışarıda alkol almayı bırak sesimi bile yükseltmem karşındakine komutanım diyosun uslup yok bağırma zorluk çıkartma hepsi var bence bunun gibiler o kutsal mesleği hak etmiyor senin yerinde olsam bunları okuduktan sonra azıcık gururum varsa istifa ederdim gider araba yıkarım daha iyi :))

Avatar
Bilecik 11 2022-06-12 01:18:02

geçen günlerde de sanayi rampasından aşağıya makas ata ata gidiyodun dua et ışığa takıldım sen geçtin yoksa o kapını açıp bi yerine anladın sen onu 3 4 araba dolaştık o gün bulamadık meğersem buralı bile değilmişsin bilecik küçük denk düşeriz...

Avatar
Zenci 2022-06-11 16:38:16

Kolluk kuvvetleri çalışanlar bu şekilde kaza vs alkollü olunca meslekten men ediliyor diye biliyorum hayırlısı

Haber'e Git