AÇI KOLEJİ'NDEN BİLECİK'E YENİ BİR HİZMET

Bilecik Açı Koleji Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle okulları bünyesinde Fen Lisesi'nin de hizmete gireceğini söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ağustos 2024 Salı 15:33
140 Okunma
AÇI KOLEJİ'NDEN BİLECİK'E YENİ BİR HİZMET
banner15
banner18

Bilecik Açı Koleji Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle okulları bünyesinde Fen Lisesi'nin de hizmete gireceğini söyledi.


 

Bilecik'te açıldığı ilk günden bugüne eğitim ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Bilecik Açı Koleji, anaokulu-ilkokulu- ortaokulun ardından Fen Lisesi'ni de hizmete geçirdi. Lise hakkında bilgilendirme yapan Bilecik Açı Koleji Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt, hedefli öğrencilerle yürüyecekleri bu yolda başarıların kesin kurallarla destekleneceğini söyledi. Bozkurt, "Özel Açı Fen Lisesi olarak, belirli bir öğrenci kontenjanıyla yalnızca 9. ve 10. sınıflara öğrenci kabul edeceğiz. 9. sınıflar için LGS puan sıralaması yapılacak ve kontenjan dahilinde öğrenci alımı gerçekleştirilecektir. 10. sınıflar içinse Anadolu Lisesi veya Fen Lisesi gibi diğer kurumlardan gelen öğrenciler müracaat hakkına sahip olacaklardır. Kurumumuzun belirlediği kurallar çerçevesinde, öğrencilerimize sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra sizlerden de destek ve iş birliği bekliyoruz. Bu kapsamda, aşağıda belirtilen kuralların dâhilinde yürüyeceğiz. Akademik başarı odaklı bir eğitim süreci benimsenmiştir. Not sistemi adil bir şekilde uygulanacaktır. Devamsızlık ve geç kalmalar tolere edilmeyecektir. Akran zorbalığı ve öğretmenlere saygısızlık ve okul kurallarına aykırı davranışlar kabul edilemez ve ciddi sonuçlar olacaktır. Elektronik cihazların kullanımı izne tabi olacaktır. Öğrencilerin ödevlerini zamanında yapmaları ve derse konsantre olmaları beklenmektedir. Servis hizmetinden faydalanmayan öğrencilerin velileri tarafından okuldan alınmaları gerekmektedir. Okul kıyafet kurallarına uyulması zorunludur. Cambridge sınav sistemine katılım zorunludur. Bu kuralların yanı sıra okulumuzun sunduğu eğitim ve hizmetler hakkında detaylı bilgi almak ve ön görüşmeler için sizleri okulumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyarız" dedi.


 

"Öğrenciye özel çalışma programları, deneme sınavları ve rehberlik hizmetleri bulunmaktadır"
Bozkurt açıklamasının devamında, "Özel Açı Fen Lisesi olarak, öğrencilerimize sunduğumuz hizmetler arasında deneyimli kadromuzla üniversite sınavına hazırlık, bireysel ve grup etütler, kapsamlı kaynak yayınlar, öğrenciye özel çalışma programları, deneme sınavları ve rehberlik hizmetleri bulunmaktadır. 
Tüm branşlarda üniversite sınavına hazırlıkta deneyimli dinamik kadro, öğrendiklerini pekiştirmeye yönelik bireysel ve grup etütleri, modüler setler halinde hazırlanmış kapsamlı kaynak yayınlar, öğrenciye özel çalışma programı ve birebir takip sistemi, sınav stratejilerini geliştiren deneme sınavları, kütüphaneler, ders çalışma salonları, etüt ve ek dersler, özel rehberlik saatleri ve etkin seminerler, kariyer gelişim ve kariyer planlama, kişiye özgü etkin psikolojik danışmanlık ve rehberlik uygulama, bilimsel çalışmalar, çok yönlü öğrenci takip sistemi, hafta içi her gün 8 ders saati olmak üzere haftada toplam 40 ders saati vardır. Bunun dışında hafta içi ders bitiminde 1 ders saati sürecek şekilde tamamlama etütlerimiz vardır. Açı Fen Lisesinde; yeni müfredata uygun Açı yayınlarıyla ders için konu anlatım, soru bankası, yaprak testler, ödev takip dergileri, deneme sınavları ve defter dergim yayınlarımız mevcuttur.Yabancı dil, ikinci ağırlıklı branşımızdır. İngilizcede Cambridge yayınları takip edilecek ve her yıl Cambridge sınav sistemi dâhilinde yapılacaktır. Flyers- Key-Pet sınavlarına sırasıyla katılım zorunludur. Kulüp etkinlikleri için seçilecek olan branşa; keman, piyano, dans, robotik kodlama, futbol, basketbol, yüzme, satranç, gitar gibi programa uygun olarak katılım olacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
FenLisesiAÇILDIAcıKoleji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle