SIFIR FAİZLİ KREDİ KAMPANYALARI YENİLENDİ!

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Temmuz 2024 Cumartesi 11:38
214 Okunma
SIFIR FAİZLİ KREDİ KAMPANYALARI YENİLENDİ!
banner15
banner18

Sıfır faizli kredi veren bankalar Temmuz kampanyalarını duyurdu. Nakit avans ile 30 bin TL'ye varan sıfır faizli kredi için vatandaşların kredi notuna bakılıyor.

ŞARTLARINI DUYURDU

Kredi alacak vatandaşlar dikkat! Bankalar yeni müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunuyor. Nakit avans ile birlikte 30.000 TL'ye varan 0 faizli kredi kampanyalarından faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey bankanın müşterisi olmak.

Bankalar müşteri çekebilmek için sıfır faizli kredi kampanyaları düzenliyor. 9 bankanın faizsiz kredi şartları dikkat çekti. En uygun kredi veren banka ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 0 faizli kredi kampanyaları...

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Bankalar farklı tutarlarda sıfır faizli taksitli nakit avans ya da kredi vermeyi sürdürüyor. Bankaların amacı müşteri çekmek olsa da küçük de olsa paraya ihtiyacı olanlar için fırsatlar ortaya çıkmış oluyor. Faizsiz kredi kampanyalarına bankalar tarafından Temmuz ayarı geldi. Yenilenen miktarlar ise 30.000 TL'ye yükseldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle