15 GÜNDÜR BOŞ YERE AKIYOR

Bilecik'te bir site içinde 15 gündür boşa akan su site sakinlerinin tepkisine neden oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Ağustos 2024 Perşembe 15:44
1814 Okunma
15 GÜNDÜR BOŞ YERE AKIYOR
banner15
banner18

Bilecik'te bir site içinde 15 gündür boşa akan su site sakinlerinin tepkisine neden oldu.


 

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi'nde bulunan, belediyenin sorumluluğunda olmayan bir alanda 15 gün önce oluşan patlak site yönetimi tarafından hala onarılmadı. Patlağın onarılmaması ve suyun 15 gündür boşa akması vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Site içerisindeki hatların yenilmesi gerektiğini bilgisine ulaşılırken, yenilenmeyen hatların sık sık patlaklara neden olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BoşaAkanSUTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Marco paşa 2024-08-10 12:04:56

Yönetim orayı yıl içinde bir çok defa yaptı ama borular eskimiş ve müteahhit kaynaklı bir çok eksik var şu hattının yenilenmesi için site sakinlerinin para ödemesi yapması lazım. Kafana göre iş yapamazsın. Ciddi bir maliyet var çünkü ortada

Avatar
Misafir 2024-08-09 00:48:50

Küçük sanayi sitesi de site değilmiydi. Bütün belediye müdürlükleri girdi düzeltmeye. Burasıda site belediye burayada el atsın o zaman.

Avatar
Öznur 2024-08-11 15:35:53

Ağır tonajlı araçlar tırlar Bilecik mahallelerinde girip konaklama yaptığı sürece, Belediye alt yapıları birlikte çökmeğe devam edecek. Bu konuda kanun açık ve sarihtir.

banner22

resim yükleresim yükle