GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞIN DEVAM EDECEK

Bilecik'in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde yerel şiddette gök gürültülü sağanak yağışın devam edeceği tahmin ediliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Temmuz 2024 Pazartesi 11:06
1254 Okunma
GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞIN DEVAM EDECEK
banner15
banner18

Bilecik'in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde yerel şiddette gök gürültülü sağanak yağışın devam edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı, bugün öğle saatlerinden sonra Bilecik'in Bozüyük, Söğüt ve İnhisar ilçeleri, Eskişehir'in Sarıcakaya, Mihalgazi, İnönü ve Tepebaşı ilçeleri ile Kütahya'nın Domaniç ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca akşam saatlerinde Eskişehir'in Sarıcakaya, Mihalgazi ve İnönü ilçeleri ile Bilecik'in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde yerel şiddette gök gürültülü sağanak yağışın devam edeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması ve mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, bugün öğle saatlerinden sonra ve bu akşam ilk saatlerde zaman zaman saatte 30 ile 50 kilometre hızla kısa süreli kuvvetli eseceği öngörülüyor.
Öte yandan Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının 42 derece ile Sarıcakaya ve 41 derece ile Mihalgazi ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.

Son Güncelleme: 22.07.2024 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle