KARTAL SPOR FUTBOL AKADEMİSİ FARK OLUŞTURUYOR

Bilecik’te hizmet veren BJK futbol okulları 6-14 yaş aralığında erkek öğrencileri ve velilileri ile çeşitli etkinlikler yaptırarak Bilecik’te fark oluşturmaya devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Eylül 2024 Cuma 16:43
22 Okunma
KARTAL SPOR FUTBOL AKADEMİSİ FARK OLUŞTURUYOR
banner15
banner18

Bilecik’te hizmet veren BJK futbol okulları 6-14 yaş aralığında erkek öğrencileri ve velilileri ile çeşitli etkinlikler yaptırarak Bilecik’te fark oluşturmaya devam ediyor.


2022 Mart ayında Bilecik’te Beşiktaş Futbol okulu olarak başladığı bu yolculuğu 2023 yılında Bilecik Kartal spor ve Magic life for kids (Çocuklar için sihirli yaşam) olarak devam etmektedir. 6-14 yaş aralığında erkek öğrencilere hizmet veren kartal spor Futbol Akademisi öğrencilerini ve velililerini çeşitli etkinlikler yaptırarak Bilecik’te fark oluşturmaya devam ediyor.
Çocukların kaliteli zaman geçirmesi tablet ve bilgisayar bağımlılığını en alt seviyeye indirmek için spor okullarına ihtiyaç olduğunu ve ailelerin çocuklarına bu konuda destek vermeleri gerektiğini belirten BJK futbol sorumlusu Metehan Kaçar "Mutluluğun ön adımlarını profesyonel ekibimiz ve öz kaynaklarımız ile birlikte yürütüyoruz. Futbol okulları, çocukların futbol becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bu okullarda yapılan antrenmanlar, çocukların futbol oyununu öğrenmelerini sağlar ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunur Bilecik Kartalspor’a sizler de hazır olun. İl bazlı futbol gelişimi için hep beraber çalışmaktan mutluluk duyacağız” dedi.


BJK futbol sorumlusu kaçar açıklamasına devam ederek; “Kartal spor Futbolcu fabrika olma yönünde büyük adımlar atıyoruz, özelikle Marmara bölgesindeki profesyonel takımların gözdesi durumunda olan akdemimiz bugüne kadar kendi öz kaynaklarından yetiştirdiği 10 tane Bilecikli Çocuğumuzu profesyonel takımların Akdemi liglerine göndererek büyük başarı elde ettiğimizi belirtmek isterim” diyerek sözlerine devam etti. 
“2-6 Yaş arası çocuklarımızı parkur eğitimi”
“Bunu yanında Magic life for kids (Çocuklar için sihirli yaşam) olarak 2-6 yaş arası çocuklarımız Parkur eğitimi, Özel grup etkinliği fiziksel ve bilişsel egzersizler yaparak çocuklarımıza spor yapma olanağı sağlıyoruz; Aynı zaman da sosyal projeler yaprak çocuklarımızı spor yönünde destekliyoruz
Çocuk spor yoluyla, çevresini tanır, iletişim kurar, kendine olan öz güveni artar, toplum içerisindeki sahip olduğu yerini sağlamlaştırır. Psikolojik açıdan ise, kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi, başarıya güdülenebilmeyi öğretemeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle