CHP'NİN ACI GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Janrat Karaahmet hayatını kaybetti. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Haziran 2024 Çarşamba 16:11
947 Okunma
CHP'NİN ACI GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Janrat Karaahmet hayatını kaybetti. 

  Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden CHP'nin bir önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Janrat Karaahmet zatürre nedeniyle dün hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardından Bilecik Şehir Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Güven Sönmez, Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Burak Aslım ve Mert Kılıç, il genel meclis üyeleri, eski il başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı.

  Öte yandan, cenazeye, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün katılmadığı ayrıca CHP’li belediye başkanlarından sadece Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz’in olduğu görüldü.

Son Güncelleme: 20.06.2024 08:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle