KENTSEL DöNÜŞÜM PLANI UYGULAMA YöNTEMİNİN TARAFIMIZCA YAPILMIYACAKTIR

CUMHURİYET VE İSTİKLAL MAHALLESİNİN OYLARI MHP Mİ GİDİYOR?

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1176 Okunma
KENTSEL DöNÜŞÜM PLANI UYGULAMA YöNTEMİNİN TARAFIMIZCA YAPILMIYACAKTIR
banner15
banner18
;nbsp;Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Bahattin Şeker ve Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerinde yürütülen kentsel dönüşüm planının kendi yönetimlerinde yapılmayacağını beyan ederek noterden tasdik ettirdiler.
;nbsp;Şensoy ve Şeker'in imzaladığı beyanname şu şekildedir;
;nbsp;
;nbsp;Bilecik Merkez Cumhuriyet Mahallesi ve İstiklal Mahallelerimiz mevcut yerel yönetimce kentsel dönüşüm kapsamına alınmış ve tapu kayıtlarına ;nbsp;da şerh konulmuştur.
;nbsp; Bizler MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy ve Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker olarak bu mahalle sakinlerimizi; emsallerinde olduğu gibi borçlandıracak, doğup büyüdüğü evde huzur içinde yaşamasını engelleyecek, çocuklarına ve torunlarına yaşadığı evi miras bırakma hakkını elinden alacak toplumsal menfaate uygun olmayan ;nbsp;iki mahallemiz için bu Kentsel Dönüşüm Planı Uygulama Yönteminin Tarafımızdan Yapılmayacağı ve yasal çerçevede bu uygulamadan vazgeçilmesi için tüm ;nbsp;gerekli çalışmayı ;nbsp;yapmayı bundan sonra yapılacak çalışmalarda da aynı hassasiyetleri göstereceğimizi kabul ve beyan ;nbsp;ederiz.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle