BİLECİK'TE HAREKETLİ SAATLER

 Bilecik'te ekiplerin bir ihbar üzerine gittiği evde kapıları kilitleyen camdan ateş eden şahıs etkisiz hale getirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Ağustos 2024 Cumartesi 12:12
1670 Okunma
BİLECİK'TE HAREKETLİ SAATLER
banner15
banner18

 Bilecik'te ekiplerin bir ihbar üzerine gittiği evde kapıları kilitleyip camdan ateş eden şüpheli etkisiz hale getirildi. 


 

Olay; Bilecik'in Söğüt ilçesinde Türkmenbaşı Mahallesi Orhanbey Sokak Çınar Apartmanı zemin katında meydana geldi. Zemin kattan silah sesi duyan komşular hemen 112'yi arayarak ihbar verdi.


 

Olay yerine gelen polis ekipleri önce şüpheliyi tespit etti. Şüphelinin, aranması olan Mehmet Köseoğlu olduğunu anlaşıldı. Polis ekipleri şüpheliyi evden çıkarmak için harekete geçti. Bu esnada evin kapılarını kilitleyen şahıs polislerin üzerine av tüfeği ile ateş açtı.

Bölgeye hemen Eskişehir'den Polis Özel Hareket ekipleri sevk edilirken, ara, ara şüpheli ile ekipler arasında çatışma yaşandı. 6 saatlik ikna etme çabaları yetersiz kalınca devreye Polis Özel Harekat ekipleri girdi. Polis Özel Hareket ekipleri koçbaşı yardımıyla eve girmeyi denediler ancak şüphelinin kapının arkasına koyduğu malzemeler sonucundan kapı açılmadı. Ekipler ardından eve camdan girmeye çalıştığı esnada şüpheli av tüfeği ile ekiplere ateş açtı.  Polis Özel Harekat ekipleri şüpheliye ateş ederek etkisiz hale getirdi. Ateş edilen şüpheli Mehmet Köseoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. 

Şüpheli şahıs savcının incelemesinin ardından Söğüt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son Güncelleme: 03.08.2024 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Söğütlü 2024-08-04 13:49:01

Saldırgan denilen kişi normalde çok sevilen ve iyi biriydi. Bu zamana kadar kimseye zarar vermişliği yoktu. Madde etkisinde olduğundan ne yaptığını bilmiyordu. Cenazesindeki kalabalığı görseydiniz anlardınız. Keşke baskı ve silahla durdurulmaya çalışılacağına ailesi ve sevdiği kişiler tarafından ikna edilmesine izin verilseydi. Allah mekanını cennet eylesin inşAllah

banner22

resim yükleresim yükle