2 BİN 965 ASKER AİLESİNE KAVUŞTU

Bilecik'te 2 bin 965 asker vatani görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Temmuz 2024 Salı 11:29
114 Okunma
2 BİN 965 ASKER AİLESİNE KAVUŞTU
banner15
banner18

Bilecik'te 2 bin 965 asker vatani görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuştu.


 

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan bedelli askerler için yemin ve terhis töreni düzenlendi. Yemin törenine; Vali Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, protokol üyeleri ve çok sayıda asker yakını katılım sağladı.


 

2 bin 965 asker için gerçekleştirilen yemin töreni, sancak geçişinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Silahlar ve Türk bayraklarının bulunduğu masaların etrafında sıralanan askerler, Türk bayrağı ile silah üzerine el basarak yemin etti.

Tören, yaş kütüğüne dönem plaketinin çakılması, birliğe ilk katılan, en uzak ilden gelen ve erlerin konuşması ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
AskerYeminTöreni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle