GÜNDEM İÇME SUYU

Bilecik Belediyeler Birliği olağanüstü toplanarak, il genelinde sorun haline gelen içme suyu masaya yatırıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Ağustos 2023 Salı 11:47
319 Okunma
GÜNDEM İÇME SUYU
banner15
banner18

Bilecik Belediyeler Birliği olağanüstü toplanarak, il genelinde sorun haline gelen içme suyu masaya yatırıldı.


 

Bilecik Belediyeler Birliği olağanüstü toplantısı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman başkanlığında toplandı. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu'ndaki toplantıya belediye başkanları ve meclis üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrası b ir değerlendirme yapan Başkan Yaman, " Bilecik Belediyeler birliğimizin olağanüstü toplantımızı Belediye başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin katılımlarıyla İl genel meclisi toplantı salonunda gerçekleştirdik toplantımızın hayırlara vesile getirmesini temenni ederken Katılım sağlayan tüm başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


 

Toplantı sonunda söz isteyen Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, "Bilecik Belediyeler Birliği 2023 Yılı Olağanüstü Meclis Toplantısı’na katıldım. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği konuları ve yaşanan kesintileri de mecliste gündem dışı görüşerek Bilecik Belediyesi olarak üstümüze düşen tüm çalışmaları yapmaya hazır olduğumuzu da vurguladık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FALAN-FİLAN 2023-08-02 08:28:28

boş teneke, laf var ,şov var hizmet mi o da ne..???

banner22

resim yükleresim yükle