KPSS ŞARTI GEREKMİYOR! 

KPSS şartsız memur olma fırsatı. KGM ve AFAD bünyesinde personel alımı yapılacak. İki kurumunda personel alımında KPSS şartı gerekmiyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Eylül 2024 Perşembe 10:57
352 Okunma
KPSS ŞARTI GEREKMİYOR! 
banner15
banner18

KPSS şartsız memur olma fırsatı. KGM ve AFAD bünyesinde personel alımı yapılacak. İki kurumunda personel alımında KPSS şartı gerekmiyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesindeki açığı kapatmak için KPSS şartsız personel alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü farklı kentlerde görev alacak 24 düz memur alımını başlattı. Memur alımlarında KPSS şartı gerekmiyor. KGM, 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu doğrultusunda alım yapılacağını açıkladı.
BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
KGM, bünyesinde istihdam etmek için alınacak adaylarda genel ve özel başvuru şartları belli oldu.
Özel başvuru şartları kadrolara göre değişmektedir.
Genel başvuru şartları ise tüm adaylar için geçerli olacaktır.
BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?
AFAD da KGM gibi başvuruların başladığını, 20 Eylül’e kadar süreceğini ve başvuruların e-Devlet platformundan yapılacağını belirtti.
Aynı zamanda AFAD, lise mezunları için 2 kişilik düz memur ve üniversite mezunları için de 4 kişilik düz memur kadrosu açtığını paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
MemurKpssşartGerektirmiyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle