BAŞKAN V. BAKICI "MEVLANA TÜM İNSANLIK İÇİN MÜKEMMEL BİR REHBERDİR'

BAŞKAN V. BAKICI "MEVLANA TÜM İNSANLIK İÇİN MÜKEMMEL BİR REHBERDİR'

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
646 Okunma
BAŞKAN V. BAKICI
banner15
banner18

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI Mevlana Haftası(2-9 Aralık) nedeniyle yayınladığı mesajında Mevlana sadece İslam dünyasında değil, düşünceleriyle bütün dünyada kabul görmüş önemli bir şahsiyettir;rdquo; dedi.

;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp; Başkan V. BAKICI mesajında; ;ldquo; her dilden, her dinden, her renkten insanı kucaklayan Anadolu'nun en önemli manevi mimarlarından olan Mevl;acirc;na Cel;acirc;leddin R;ucirc;m;icirc;; sevginin, barışın, kardeşliğin, hoşgörünün sembolüdür. Bugüne kadar gönüllerimize seslenen ve bundan sonra da bizleri etkilemeye devam edecek olan Mevlana,;nbsp; görüşleri ile hepimize ışıktır. O'nun insan düşüncesine verdiği en büyük mesaj aşk, sevgi ve birliktir. İnsanlara merhameti, hoşgörüyü, iyiliği, güzel ahlakı, hayrı, sabrı, sakinliği, şiddet ve öfkeden uzak olmayı, ümitli olmayı öğütleyen Mevl;acirc;na, sevgisi ve tevazusuyla gönülleri fethetmiştir. Dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun bütün insanlara seslenebilen Mevlana tüm insanlık için mükemmel bir rehberdir. Gönüllerimizi sevgiyle fetheden Hz. Mevlana'nın 740. Vuslat yıldönümünün, millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğe, dünya barışının tesisine vesile olmasını temenni ederim;rdquo; dedi.;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle