SELİM YAĞCI'NIN ANKARA DöNÜŞÜ İLK AÇIKLAMA

Selim Yağcı'ya Muhteşem Karşılama

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2737 Okunma
SELİM YAĞCI'NIN ANKARA DöNÜŞÜ İLK AÇIKLAMA
banner15
banner18
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün açıkladığı 21 Belediye Başkan adayı arasında Bilecik Belediye Başkan'ı adayını da açıkladı. 2 dönemdir Bilecik Belediye Başkanlığını yürüten Selim Yağcı, 3'üncü dönemde de aday gösterildi. Ankara'dan dönen Selim Yağcı'yı Bilecik Belediye Sarayı'nın bahçesinde partililer ve sevenleri büyük coşku içinde karşıladı.
Belediye bahçesinde açıklama yapan Yağcı ;quot; Değerli kardeşlerim saygı değer hanımefendiler,beyefendiler,gönül arkadaşlarım ve değerli hemşerilerim ; Böyle soğuk bir akşam da yüreğinizin sıcaklığını ortaya koyarak buraya teşrif ettiğiniz için böyle güzel bir anı sizlerle paylaştığım için çok teşekkür ederim.Bilecik siyasi tarihinde bir ilk olarak çok ağır bir siyasi sorunluluğu üstlenmiş bulunmaktayız.Yeni hedeflere yürüyüş yolculuğunun başlangıcı ve bize inanıp güvenip bu yolculukta bizi kaptan tayin eden ;quot;Selim sen 2023 hedeflerine Bilecik'i taşıyacak kişisin ;quot; diyen ;nbsp;Sn Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Hükümetime ve partimin tüm yetkililerine çok teşekkür ederim.Tabiki bu güvene layık olmak ve halkımızı seçimlerde gönüllerine girerek yeniden onların güvenini kazanmak ondan sonra halkımız ile birlikte onlara daha iyi hizmet etmenin mutluluğunu hepimiz paylaşacağız ;quot; dedi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması sırasında sık sık Bilecik seninle gurur duyuyor,Bilecik seninle daha güzele ve Recep Tayyip Erdoğan sloganları attılar.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle