BASINA VERİLEN DEĞER

Bilecik'te 31 Mart günü yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı seçim sürecinde basına verdiğini önemi seçim sonrası göstermezken, buna Basın Müdürü de dahil oldu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Ağustos 2024 Salı 13:12
1282 Okunma
BASINA VERİLEN DEĞER
banner15
banner18

Bilecik'te 31 Mart günü yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı seçim sürecinde basına verdiğini önemi seçim sonrası göstermezken, buna Basın Müdürü de dahil oldu.

31 Mart günü yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı, en yakın rakibi AK Partili Mustafa Yaman'a 5 bin oy fark atarak belediye başkanı seçildi. Seçim sürecince kurdukları basın whatsapp grubundan sayısız haberler ve bilgilendirme mesajları atan Subaşı'nın ekibinin o süreçte çalışmaları takdire şayandı. O günkü ekip adeta arı gibi çalışırken, şuan gelinen noktada arada uçurum kadar fark olduğunu görüyoruz.

Seçimden sonra basınla ne bir araya geldi ne de bir ziyaret

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, seçim sürecinde kentteki yerel ve ulusal basını gezerek bir kaç ziyaret yapmıştı. Seçim sonrası bu performansını gösteremeyen Subaşı, 5 aylık süreçte ne bir ziyaret ne de bir basınla bir araya geldi. Bu durum 'Öküz Öldü Ortaklık Bozuldu' atasözünü akıllara getirdi.

Basın müdürü ne iş yapar?

Gelelim diğer bir soruna. Bilecik Belediyesin en kritik müdürlüklerinden biri olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne. 31 Mart seçimlerinden sonra göreve başlayan Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürü de bu kervana uydu. Basınla diyalogları '0' olan müdür, 5 aylık süreçte basın mensupları 1 kere 'O da zorla' gezdi.  Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'nın seçim sonrası 5 aylık süreçte toplasan 30'ü geçmeyecek haber üretimi yapan birim bizim gözümüzde sınıfta kaldı. 24 Temmuz 1908 "Gazeteciler ve Basın Bayramı"nda Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı çiçek göndererek günümüz kutlarken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü müdürü ne bir telefon ne de bir ziyaret buldu. Bunun üzerine dün Pelitözü Gölpark'ta düzenlenen açık hava konserlerinin ilk gününde muhtarlar ve STK'ları özel davet ederek konsere çağırılırken, basın mensuplarını nezaketen bile davet etmeyen bir müdürlük, Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.

Not: Sosyal medyadaki takipçilerine güvenmeyin onların yüzde 80'i Bilecik değil. Bir gün sosyal medyalar kapanırsa basına muhtaç kalırsınız... Sevgilerle

Son Güncelleme: 13.08.2024 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir dost 2024-08-14 07:56:52

Liyakat olunca hersey çok iyi oluyor. Memleketin geldiği son nokta paçalardan akıyor.

Avatar
Emre 2024-08-14 08:50:38

Belediyede müdür olma şartı başka bişey olunca müdürlerin böyle olması normal. Yazık ettiler memlekete.

banner22

resim yükleresim yükle