ÖZEL SINAV KOLEJİ'NDE DÖNEMİN İLK ZİL SESİ ÇALDI

Özel Bilecik Sınav Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına iyi bir başlangıç yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Eylül 2024 Pazartesi 15:14
37 Okunma
ÖZEL SINAV KOLEJİ'NDE DÖNEMİN İLK ZİL SESİ ÇALDI
banner15
banner18

Özel Bilecik Sınav Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına iyi bir başlangıç yaptı.

Bilecik’in köklü eğitim kurumlarından biri olan Özel Bilecik Sınav Eğitim Kurumları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının öğretmenler kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Özel Bilecik Sınav Eğitim Kurumları, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimde kaliteyi artırma ve öğrencilere daha iyi hizmet sunma hedefiyle yola çıktı. Toplantı, Özel Bilecik Sınav Kolejinde, başta Özel Bilecik Sınav Kurumları’nın kurucuları olan Ahmet Kolağası ve Hasan Kol’un katılımının yanı sıra Sınav Anaokulu, Sınav Kurs Merkezi ve Özel Bilecik Sınav Koleji öğretmenleri ve idarecilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını Bilecik Sınav Eğitim Kurumlarının kurucuları olan Ahmet Kolağası ve Hasan Kol yaptı. Ahmet Kolağası, eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla başladıklarını belirterek eğitimdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi. Sınav Eğitim Kurumlarındaki yabancı dil öğretiminin geçtiğimiz yıllardaki başarısını vurgulayarak yeni dönem için bunun önemini yeniden hatırlattı. Hasan Kol, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere en iyi eğitimi sunma gayreti içinde olacaklarını ifade etti. Ayrıca, öğretmenlerin bu yıl yapacağı veli-öğretmen görüşmelerinin önemine dikkat çekti. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal faaliyetleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu ve 2024-2025 yılı için yeni düzenlemeler ve faaliyetler planlayacaklarını belirtti.

Toplantıda, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirilecek olan eğitim ve öğretim çalışmaları ile yıl boyunca yapılacak etkinlikler ve aktiviteler planlandı. Toplantının ana gündem maddelerinden biri yenilikçi eğitim yöntemleri oldu. Öğrencilere verilecek dil eğitimi üzerine çeşitli planlamalar yapıldı.

Bilecik Sınav Kurumlarının güçlü öğretmen kadrosunun yanı sıra, kadroya yeni katılan öğretmenlerle yeni yıl hedefleri ve stratejileri hakkında konuşuldu. Öğretmenler, öğrencilerin sınıf içi performanslarını artırmak için öğrencileri daha yakından takip edeceklerini belirttiler. Ayrıca, yeni döneme dair temennilerini dile getirdiler.

Özel Bilecik Sınav Eğitim Kurumları, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına hazırlıklarını tamamlamış durumda. Eğitimde kaliteyi artırmak ve başarılı, donanımlı öğrenciler yetiştirmek için büyük bir heyecan ve motivasyonla yeni eğitim yılına başlıyor.

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı ve mutluluk getirmesi temennileriyle toplantı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle