KOLESTEROLDEN ESER BIRAKMIYOR

Safra kesesini temizlemeye yardımcı olan ve damarları adeta lavabo gibi açan bazı besinler mevcut. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Eylül 2024 Cumartesi 11:50
90 Okunma
KOLESTEROLDEN ESER BIRAKMIYOR
banner15
banner18

Safra kesesini temizlemeye yardımcı olan ve damarları adeta lavabo gibi açan bazı besinler mevcut. 
KETEN TOHUMUNUN FAYDALARI NELERDİR? 
Keten tohumları, yüksek lif içeriği sayesinde sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. Bu, safra kesesinde birikmiş toksinlerin ve atıkların temizlenmesine destek olur. Lif, safra kesesinin düzenli çalışmasını teşvik eder ve toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır.
KOLESTEROLÜ YERE ÇAKIYOR 
Keten tohumları, omega-3 yağ asitleri ve lignanlar açısından zengindir. Omega-3 yağ asitleri, kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı olurken, lignanlar da kolesterolün emilimini azaltır.
DAMARLARI ANINDA GENİŞLETİYOR 
Keten tohumlarındaki omega-3 yağ asitleri, damarların sağlıklı kalmasına yardımcı olur ve damar duvarlarını güçlendirir. 
TAM BİR ANTİOKSİDAN DEPOSU 
Keten tohumları, güçlü antioksidanlar içerir. Bu antioksidanlar, serbest radikallerle savaşarak hücre hasarını önler ve vücudun genel sağlığını destekler. Antioksidanlar, aynı zamanda iltihaplanmayı azaltarak kalp ve damar sağlığını iyileştirir.

Anahtar Kelimeler:
SaglıkOmega3Kolesterol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle