BŞEÜ'DE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2024 Bahar Müsabakaları sona ererken ödüller sahiplerini buldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Haziran 2024 Cuma 11:52
71 Okunma
BŞEÜ'DE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2024 Bahar Müsabakaları sona ererken ödüller sahiplerini buldu.


 

2024 Bahar Spor Müsabakaları Ödül Töreni Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Bahar Spor Müsabakaları sonucunda dereceye giren katılımcılara ödüllerinin takdim edildiği törene, Rektör Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazile Ural, dekanlar, akademik ve idari personel ile sporcular katıldı.


 

Mayıs ve Haziran ayları içerisinde futbol, basketbol, voleybol, ayak tenisi, satranç ve masa tenisi olmak üzere 6 farklı branşta gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda her branşta ilk üçe girmeyi başaran sporculara ödülleri verildi.


 

Düzenlenen turnuvalara öğrenci, akademik ve idari personel olmak üzere yaklaşık bin kişi katıldı. Futbol turnuvasında ilk üçe girmeyi başaran takımlar, kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Kaplancıklı'nın elinden aldı.
Büyük coşkunun yaşandığı ödül töreninde Rektör Kaplancıklı yaptığı konuşmada, “Sporun birleştirici gücünü bir kez daha deneyimledik. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve başarı elde eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BŞEÜödülTöreni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle