BUNU YAPANA EKMEĞİ UCUZA VERİYOR

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir fırıncı, kendi poşetini getiren vatandaşa ekmeği 1 TL indirimli satmaya başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Haziran 2024 Cuma 12:36
340 Okunma
BUNU YAPANA EKMEĞİ UCUZA VERİYOR

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir fırıncı, kendi poşetini getiren vatandaşa ekmeği 1 TL indirimli satmaya başladı.


 

Doğayı koruma adına ilçede bulunan 4 şubesinde kampanya başlattığını belirten fırıncıf Haydar Doğan, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

İlçede 200 gram ekmeğin 8 TL'den satıldığını anlatan Doğan, kendi poşetini getiren vatandaşa ekmeği 7 TL' den sattıklarını ifade etti.


 

Esnaf Haydar Doğan açıklamasında; “Yaklaşık olarak 10 yıldır Bozüyük'te fırıncılık yapıyorum. 4 tane de şubemiz var. Düşündük, bir kampanya başlatmaya karar verdik. 200 gram ekmeğimiz 8 TL'den satılırken, biz poşetini getirene ekmeği 7 TL'den satmaya karar verdik. Poşetlerin çevreye çok zarar verdiğini biliyoruz. Ondan dolayı böyle bir kampanya başlattık. Doğamızı koruma adına. Bu kampanya sayesinde hem doğamızı korumuş oluyoruz, hem vatandaşımıza uygun fiyata ekmek vermiş oluyoruz. Kampanyamızı duyan müşterilerimiz bize sordular, memnun kaldılar ve teşekkür edip bu kampanyanın ne kadar süreceğini soruyorlar. Biz elimizden geldiği kadar kampanyamızı uzun süreli tutmaya çalışacağız” dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2024 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle