ÖZEL BİLECİK İNCİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU ERKEN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI

Bilecik'te uzun yıllardır Türkiye dereceleri çıkararak ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından çokça söz ettiren Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu erken kayıt dönemi başlattığını duyurdu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Temmuz 2024 Perşembe 11:04
113 Okunma
ÖZEL BİLECİK İNCİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU ERKEN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI
banner15
banner18

Bilecik'te uzun yıllardır Türkiye dereceleri çıkararak ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından çokça söz ettiren Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu erken kayıt dönemi başlattığını duyurdu.Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu, Kurucu Müdürü Ahmet Husrev Tatlı ‘‘2024-2025 Eğitim Öğretim yılının startını 1 Ağustos yaz çalışmasıyla veriyoruz’’dedi.

Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursunu tercih eden her öğrenci, tüm dersliklerde masa başı eğitimle birebir ilgi ve alakayla karşılanıyor; akademik gelişimi günlük koçluk sistemiyle takip ediliyor. İnci Kurs ayrıca kullanmış olduğu yapay zeka sistemleriyle sadece bir deneme üzerinden değil sınırsız sayıda denemeyi tek bir karnede birleştirerek öğrencisinin eksikliklerini doğru olarak analiz ederek, gerekli derslerle bu eksikleri hızlıca gideriliyor. Eksikler sadece konu olarak değil konunun alt başlıklarına kadar tespit edilerek hem koçluk sistemindeki ders çalışma programına hem de ilgili branş öğretmenine aktarılarak telafi ediliyor ve çözüme kavuşturuluyor.

Tam bir öğrenci dostu olan İnci Kurs öğrencilerin başarısı için tüm imkanları seferber etmiş durumda.Öğrencilerine yıl boyu ücretsiz sınırsız su, çay ve filtre kahve içme olanağını sunuyor. Bu uygulama öğrenciler için hem ekonomik hem de psikolojik rahatlamayı beraberinde getiriyor. Geniş ve ferah derslikleri, nitelikli kütüphaneleri ve üç metreden fazla tavan yüksekliğiyle öğrenciler kursta saatin nasıl geçtiğini bile fark edemiyor. Kurs ortak kullanım alanlarında montessori metodunu hem fiziksel hem de uygulamalı olarak kullanmaktadır. Öğrencilerin öğrenmede bağımsız olmasına büyük önem veren bu yöntem, onların doğası gereği öğrenmeye istekli; ayrıca yeterince destekleyici ve iyi hazırlanmış bir öğrenme ortamı sağlandığında kendi kendine öğrenmeye başlama becerisine sahip olduklarını öngörür. İnci Kursun duvarları rahatlatıcı ahşap tasarımlarla donatılmış; özel çalışma odaları, kütüphaneleri, coffee time alanlarıyla öğrenciler özgürce seçimlerini yaparken öğrenmenin de keyfini çıkarıyor.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı faaliyet gösteren Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu öğretmen kadrosunu tecrübeli, pozitif enerjili ve sınav sistemine hâkim alanında uzman öğretmenlerden oluşturuyor.

İnci Kursta öğrencilere yeni nesil sınav müfredatına tam uyumlu hazırlık kaynakları ücretsiz olarak veriliyor. Haftalık Türkiye Geneli Deneme sınavları yine ücretsiz olarak uygulanıyor. Her denemenin sonunda ‘’İnciKoç’’ sistemi deneme analizleri idare tarafından detaylı olarak yapılıyor.

Kurs öğrencilerin sınav psikolojisini doğru yönetmesi konusunda ‘’İnci Psikoloji’’ sistemiyle haftalık, aylık toplantı ve seminerler düzenliyor. Alanında uzman konuklarla farklı sektörlerden gelen donanımlı kişiler, öğrencileri hem psikolojik anlamda rahatlatıyor hem de üniversite seçimi yapmadan önce alanında uzman kişilerin tecrübelerini dinleyerek nitelikli bir rehberlik almasına öncülük ediyor.

Son Güncelleme: 18.07.2024 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle