DEVİR TESLİM TÖRENİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim töreni düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Haziran 2024 Çarşamba 11:20
113 Okunma
DEVİR TESLİM TÖRENİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim töreni düzenlendi.


 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Dr. Öğr. Üyesi Behlül Ersoy atandı. Gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nazile Ural ile Prof. Dr. Murat Yurdakul katıldı. Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinde yürüttüğü çalışmalar için Prof. Dr. Ural'a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Kaplancıklı, kendisine Rektör Yardımcılığı görevinde başarılar diledi.

Rektör Kaplancıklı, Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Ersoy'a da çalışmalarında başarılar diledi.


 

Devir teslim töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Kaplancıklı ve beraberindeki heyet; mobilya üretim tesisini gezerek tesiste yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
DEVİRTeslimTöreniBŞEÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle