YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı seçime tek liste halinde giren Dilek Gürer Gacal oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Haziran 2024 Çarşamba 11:26
357 Okunma
YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı seçime tek liste halinde giren Dilek Gürer Gacal oldu.  

CHP Bilecik İl Kadın Kolları Olağan Kongresi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi. Kongreye CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede 7 ay önce atama ile göreve getirilen Dilek Gürer Gacal seçime tek liste halinde girerek başkan seçildi.


 

"Çalınmadık kapı bırakmamacasına tüm Bilecik mahallelerinde saha çalışmaları yaptık"
Ardından bir konuşma yapan Dilek Gürer Gacal, " Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Kadın Kolları yönetimi olarak yaklaşık 7 ay önce atandık. Atandığımız günden bu güne kadar evlerde, sokaklarda, salonlarda, meydanlarda var gücümüzle mücadele verdik.  Cumhuriyetimiz kongreler, kurultaylar ve meclisler üzerinde yükselmiştir. Millet egemenliğine ve demokrasiye duyulan saygının bir gereğidir bu. Öncelikle biz kadınlara seçme ve seçilme hakkını veren, siyasette eşit haklara sahip olabilmemizi sağlayan kurucu önderimiz Mustafa kemal Atatürk'ü minnetle anıyor, Cumhuriyetin tüm kadınları adına önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Bilecik İl Kadın Kolları Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren partimizin ilkeleri doğrultusunda büyük mücadeleler verdik. Hepinizin takdir edeceği gibi Yerel Seçimlerde, il, ilçe yönetimlerimiz, gençlik kollarımız, Başkan adaylarımız ile güç birliği yaparak büyük bir başarı elde ettik. Az zamanda çok işler yaptık. Çalınmadık kapı bırakmamacasına tüm Bilecik mahallelerinde saha çalışmaları yaptık. Başarıya odaklandık, umudumuzu yükselttik, inandık ve önümüze çıkan hiçbir engele takılmadan, pes etmeden görevimizi en iyi şekilde yerine getirdik.  Buradan birlikte yol yürüdüğüm, mücadeleci kız kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler sadece dün için çalışmadık. Yarınlarda bizleri daha büyük sorumluluk ve görevler bekliyor. En başta partimizi iktidara taşıma sorumluluğumuz var. Laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Kadınların eşitliği, özgürlüğü ve hakları için daha fazla mücadele edeceğiz. Bu çerçevede Yönetim Kurulu üyelerimle birlikte Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin çocuğu olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.  Cumhuriyet Halk Partisinde büyüdüm. Daha küçücük bir çocukken annemin elinden tutup Kadın Kolları toplantılarına giderek büyüdüm. Bugün de partimizde büyüyen yavrularımıza bakıp o günleri hatırlıyorum. Ve inanıyorum ki bugün okuldan çıkıp partiye annelerinin yanına gelen çocuklarımız gelecekte aydın bireyler olarak, partimizi bir sonraki kuşaklara taşıyacaklar" dedi.

Anahtar Kelimeler:
YeniBaşkanBelliOLDU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle