Bilecik Haber

“SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL”

SİYASET

Yeniden Refah Partisi (YRP), şehir merkezinde açtığı stant ile üye çalışmalarına devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi (YRP), şehir merkezinde açtığı stant ile üye çalışmalarına devam ediyor.

Stant çalışmasına katılan YRP İl Başkanı Cafer Arslanboğa, “Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da sahalardayız” dedi. 
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde stant çalışması başlatıldı. Yeniden Refah Partisi’ne üye kazandırmak ve partinin programını anlatmak için açılan stantta açıklamalarda bulunan YRP İl Başkanı Cafer Arslanboğa, parti olarak sadece seçim dönemlerinde değil her dönemde vatandaşların sorunlarını dinlemek için sahada olduklarını kaydetti. 


 

“GEÇİM ZAMANINDA DA SAHALARDAYIZ”
Ekonomiden dış politikaya kadar birçok soruna değinen Arslanboğa, açıklamalarında şunları aktardı: “Sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da sahalardayız. Diğer siyasi partilerden farklı olduğumuzu her zaman söyledik. Biz söylediklerini hayata geçiren ve yapan bir partiyiz. 
Geçtiğimiz aylarda buğday fiyatlarının beklentileri karşılamaması, emekli maaşlarında yapılan zamlarda dağın fare doğurduğunu görüyoruz. Çiftçinin ve emeklinin durumu perişan halde. Bu durumların düzeltilmesini istiyoruz ama bunlar hiçbir şekilde yapılamıyor. Milletvekili ve emekli milletvekili maaşlarını bir gecede çıkarıyorlar ama emekli vatandaşlarımız için yapılan çalışmalar 1-2 ay sürüyor. Bunun neticesinde de ortada herhangi olumlu bir durum oluşmuyor. Milli görüş hareketi içerisinde olan insanlar olarak Erbakan hocamızın zamanında nasıl asgari ücrete, Bağ-kur emeklilerine yüzde 100 zam yapıldıysa şimdi de bunları bekliyoruz.
“DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ”
Yeniden Refah Partisi olarak en kısa zamanda iktidara geleceğiz. Bunların gerçekleştirilmesi için çalışmaları şimdiden yapıyoruz. Sadece seçim zamanında meydanda olan bir parti değiliz. Zemini sağlam oturtmak, vatandaşları dinlemek, onlara çözüm önerilerini sunmak için her zaman sahadayız. Bundan dolayı şu an saha çalışmaları gerçekleştiriyoruz ve bu çalışmalarımız devam ettireceğiz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. 
“SADECE LANETLEMEK YETMEZ”
Dış politikada da durumumuz belli. Filistin’e yapılan saldırıları sadece lanetlemek yetmez. Genel Başkanımız seçim öncesinde, “Biz belediye başkan adayımızı çekelim ama emekliye 20 Bin TL maaş verin. Filistin ile alakalı olan Malatya’daki Kürecik Üssünü kapatın. Ticari ilişkileri kesin” dedi. Ticari ilişki olmadığı söylendi. Ama daha sonraki dönemde 54 ürünün oraya satıldığı ortaya çıktı. İnkar etseler de bu ticaret ortaya çıktı. 
“BİZİM SAYEMİZDE CUMHURBAŞKANI OLDU”
Bu sorunların takipçisi olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Milletvekillerimiz mecliste bu sorunların takip ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletvekilimize söylemiş olduğu “Bizim sayemizde meclise girdiniz” söylemini haksız buluyoruz. Onlar da bizim sayemizde Cumhurbaşkanı olduklarını unutmamalılar. Bize seçim öncesinde 30 madde üzerinden verilen sözlerin hiçbirini yerine getirmeyenler yine kendileridir. Biz onların sözüne bir Müslüman sözü olarak inandığımızdan dolayı bu ittifaka evet dedik. Ama bunun gereğini hiçbir şekilde yerine getirmediler ya da yerine getiremediler. Bunları yapmaları da mümkün değil. Türkiye’nin şartları şu anda öyle bir duruma geldi ki insanlar gelecekten ümitsiz, sıkıntılı bir durumda. 
“EKONOMİYİ DÜZELTMELERİ MÜMKÜN DEĞİL”
Son dönemde Tuğrul Türkeş’in açıklamaları, Kavala görüşmeleri ile nereden nereye gittiğimiz belli değil. Ekonomi zaten yerlerde sürünmekte, böyle bir ortamda ekonomiyi düzeltmelerinin mümkün olmadığını söylüyoruz. Çünkü biz gücü haktan alıyoruz. Onlar ise dışarıdaki ağabeylerinden alıyorlar. Emirleri ağabeylerinden aldıkları müddetçe bu işin çözülmesi mümkün değil. 
“AK PARTİ VE CHP YAKINLAŞMASI VAR”
İYİ Parti sahaya çıktı ama tutmadı. Meral hanımın söylediği bir sürü söylemler vardı. Bunlarda geri adım atıldı ve Meral Hanım Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürüldü. Şu anda da AK Parti ve CHP yakınlaşması var. Gelecekte AK Parti’yi CHP iktidara taşıması için taşeronluk yapacak. Bizi düne kadar CHP’yi taşıyan parti olarak göstermelerine rağmen asıl bu işi yapan kendileridir. 
“KEŞKE BİZ HAKLI ÇIKMASAYDIK”
Son dönemde insan ölümleri artıyor, kalp krizi geçirenlerin sayısı artıyor. “Birkaç gün önce sağlıklı bir kardeşimiz birden öldü” diyen insanları duyuyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Aşıla, mecliste bununla alakalı yaptığı konuşmasında, “Benim annem dahil bu hastalıktan öldü” dedi. Sağlık Bakanına bu aşıların kullanılmasının doğru olmadığını söyledi. Sağlık Bakanlığı da bu konuda sınıfta kaldıklarını kendileri de söylediler. Biz bunları Pandemi süreci içerisinde gündeme getirmiştik. Keşke biz haklı çıkmasaydık. Sadece bu aşılardan dolayı bile AK Parti’ye oy verilmez. Ölümlerin yolunu açan hastalıklara hiçbir önlem almadılar.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.